Götessons Design Group

Human Design, Human Growth

Götessons Design Group består av varumärken vars framgångar bygger på att förstå människors behov innan människorna själva. Tillsammans skapar vi möbler, miljöer och produkter som förenar skönhet, ergonomi och hållbarhet. Alltid för att människor ska må bra och växa. I offentlig och privat miljö. Idag och imorgon.

Gruppen har en årlig omsättning på över SEK 500 miljoner och över 200 anställda. Klicka på logotyperna för att komma till bolagens egna hemsidor.

568
Produkter
6
Varumärken
46
Designers
52
Marknader
Bolagen i Götessons Design Group

Sedan 2019 har de tre bolagen David design, Götessons industri och Akustikmiljö haft samma ägare, men det var i samband med den stora satsningen att starta moderkoncernen Götessons Design Group 2021 som man på allvar började utforska korsbefruktning av kompetenser och erbjudanden. I den gemensamma koncernen kan varumärkena dra nytta av varandras säljkanaler såväl som låna idéer och koncept. Under 2022 startades de två nya bolag inom Götessons Design Group; Gsign och From. Dessutom förvärvades samma år det skandinaviska företaget Scan Sørlie och numera är man sex bolag som ingår.

Är du intresserad av att läsa mer om koncernens alla bolag, läs vårt brand magazine nedan.

Götessons Design Group Brand Magazine
SKROLLA UPP