Tjänster

Vad vi erbjuder förutom ikoniska möbler

Digitala verktyg som 3D-visualisering och BIM-objekt har revolutionerat köpprocessen, särskilt inom bygg- och fastighetsbranschen. Dessa verktyg erbjuder en mängd fördelar som förenklar och förbättrar hela inköpsprocessen för olika intressenter, inklusive arkitekter, designers, byggare och fastighetsutvecklare.

Med smarta digitala verktyg får du:

  1. Bättre visualisering och designförståelse
  2. Bättre förståelse av produkten
  3. Minskad risk för fel och ändringar
  4. Effektivt underlag för kommunikation
  5. Ökad effektivitet
Från 3D till verklighet

Vi ritar upp dina miljöer med möbler och inredning ur vår stora verktygslåda av väldesignade premiumprodukter. På så vis kortar vi ner avståndet mellan vision och verklighet. Eftersom vi tar hand om allt från visualisering till montering behöver du inte synka ihop flera leverantörer. Med raka dialoger och tydlighet är du med hela vägen, fram till att våra inredningsdesigners lägger sista handen vid projektet. 

Bimobject hos David design
BIM Objects

BIM Object är världens största digitala content management-system för BIM-objekt och spelar en viktig roll i arkitekters dagliga arbete. Ett BIM-objekt kan beskrivas som en digital kopia av en tillverkad produkt och kan placeras i ritningsmiljöer i designprocessen. Närvaron innebär att arkitekter och ingenjörer globalt har tillgång till David designs produkter i den första fasen av inredningen i nya projekt. Bimfilerna finns att ladda ner under respektive produktsida.

SKROLLA UPP