Allt är samma, inget är sig likt.

Vi har bestämt oss. Vi kommer aldrig kompromissa. Aldrig.

Det är dags för oss att bli den förebild och ikonskaparen vi är och har varit sedan 1988. Ny logo och hemsida i all ära, det är toppen på isberget. Bakom det hittar ni vässade ambitioner, förverkligande av strategier och ett enormt fokus på våra styrkor.

Oavsett om du är troget fan av David design möbler eller om det är första gången du läser om oss, vill vi säga hej och presentera oss på nytt! Kanske ser du att vi har ny logotyp, eller kanske inte. Kanske ser du att vi har fotograferat lite nya snygga bilder. Eller kanske inte. I grund och botten är allt som det alltid har varit. Men nu är det dags. Dags att låta David design synas som den historiska föregångare vi är och varit sedan 1988. 

Mitt bland spretiga luggar, breda axelvaddar och dofter av Jane Helen föddes David design. Bolaget startades av den tidigare popstjärnan och DJ:n David Carlson i Malmö. Grundad under en tid när skandinavisk design upplevde en andra våg av global uppmärksamhet, bidrog David design till att återuppliva den skandinaviska designens anda med en fräsch och modern känsla. 1998 skapade de rubriker när de ställde ut i ’Living in Sweden’ under Salone del Mobile i Milano. Denna utställning blev en milstolpe i skandinavisk designs historia. Trots att David Carlson lämnade varumärket för 15 år sedan, har företaget fortsatt att blomstra, med ett tydligt engagemang för kvalitet, funktionalitet och hållbarhet.

Idag är David design ett internationellt varumärke, men troget sitt skandinaviska arv, med produkter som designats av några av världens främsta designers. Företagets vision, såsom formulerad i slutet av 1900-talet, står fortfarande stark: smart, medveten och modern design som både är funktionell och hållbar.

Ny webb
26 oktober, skedde en stor förvandling av daviddesign.se. En ny webb där vår sanna identitet kommer till sin rätt. Ett helt nytt utseende och förbättrad användarvänlighet är vad vi lovar. Skrapar man på ytan upptäcks flera förbättringar bland våra produktsidor där det bland annat numera går att ladda ner BIM-filer på flertalet produkter. Det är lättare att navigera i sortimentet och hitta liknande produkter inom samma serie. Detta är starten på en ny era för David design.

Ladda ner hela pressreleasen här

SCROLL UP